MX-5 RF

Neodoljiv stil uz dodatak duše

 

MX-5 RF savršen je odraz našeg nagrađivanog dizajnerskog jezika KODO – Duša pokreta. Savršenih proporcija, prekrasnih linija svojstvenima modelima fastback, ovaj sportski dvosjed uveseljava svakoga tko ga vidi. Svaka senzualna oblina i graciozna linija živo se ogledaju u našoj novoj boji karoserije, soul crvenoj Crystal, čije bogatstvo i dubinu morate vidjeti da biste u njih povjerovali.  


Zahvaljujući profinjenom dizajnu krova uživat ćete u novom osjećaju vožnje pod vedrim nebom, a istovremeno se osjećati sigurno u udobnosti vrhunske kabine. Unutarnji dizajn oplata karoserije koje se omataju oko vrata i tako šire vanjsku boju karoserije u unutrašnjost pruža onaj osjećaj Jinba-Ittai - osjećaj potpunog jedinstva s automobilom.  

 

Dizajn KODO – Duša pokreta u svom najsportskijem izdanju

Tehnologija lakiranja TAKUMI-NURI

Nova premium metalik boja – Machine siva

Aerodinamični dizajn kabine u obliku suze

 


  • Elegantne linije koje se prelijevaju

   Elegantne linije koje se prelijevaju

   Elegantni krov Mazde MX-5 RF ima bočne odjeljke koji nježno padaju prema stražnjem dijelu i uredno se uvlače sa strane pa tako oko vozača stvaraju kabinu savršenog oblika suze. Krov s linijama koje se prelijevaju stapa se s ravnom linijom karoserije koja teče od niskog prednjeg ovjesa preko haube do stražnjeg dijela i tako stvara gracioznu siluetu fastback koja će nesumnjivo mamiti poglede.  

   Elegantne linije koje se prelijevaju

  • Raskošni detalji u unutrašnjosti

   Raskošni detalji u unutrašnjosti

   Najnoviji poboljšan dizajn kokpita MX-5 RF usmjeren je na praktičnost za vozača pa su sve glavne komande u savršenom skladu, a kokpit je još sofisticiraniji. Mekani materijali i visokokvalitetna koža na grijanim sjedištima* čine ozračje unutrašnjosti još opuštenijim i rafiniranijim.  

   Raskošni detalji u unutrašnjosti

  • Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svijetu

   Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svijetu

   Zahvaljujući temeljito osmišljenom mehanizmu, dobili smo prekrasan krov koji se sklapa se za samo 13 sekundi. Gornji segmenti krova i stražnje staklo glatko i elegantno nestaju iz vida, dok se bočne stranice krova vraćaju u početni položaj. Ovaj zaista jedinstven novi dizajn razlikuje se od bilo kojeg modela rasklopivog tvrdog krova na tržištu.

   Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svijetu

  • Prtljažni prostor ne pati

   Prtljažni prostor ne pati

   Pri osmišljavanju rasklopivog krova koji se sprema na kompaktan i učinkovit način, nije žrtvovana praktičnost Mazde MX-5 RF. Prtljažnik ima jednako prostora kao i kod modela s mekim krovom; dovoljno za dva standardna kovčega za ručnu prtljagu u zrakoplovu, a pritom automobil i dalje zadržava svoj prekrasan profil i elegantan dizajn. Savršen spoj stila i funkcionalnosti.

   Prtljažni prostor ne pati

  • Nova bogata, živa boja karoserije

   Nova bogata, živa boja karoserije

   Soul crvena Crystal napredna je i rafinirana inačica Mazdine prepoznatljive boje karoserije, Soul crvene. Za njezin je razvoj bilo potrebno devet godina. Soul crvena Crystal stvorena je da bi bila savršen izraz našeg dizajnerskog jezika KODO – Duša pokreta i živopisnom poletnom energijom naglašava graciozne linije i senzualne obline MX-5 RF.

   Mazdina tehnologija lakiranja TAKUMI-NURI daje joj 20 posto više zasićenja i 50 posto više dubine u odnosu na Soul crvenu. 

   Nova bogata, živa boja karoserije

  • Osjećaj jedinstva Jinba-Ittai

   Osjećaj jedinstva Jinba Ittai

   Model MX-5 RF prenosi unutrašnjost van, a vanjštinu unutra na savršeno skladan način. Zamagljivanjem granica između unutrašnjosti i vanjskog dijela postiže se veličanstven osjećaj Jinba Ittai – osjećaj da su automobil i vozač jedno. Zakrivljene linije ploča karoserije stalno se neprimjetno prelijevaju u putničku kabinu na isti način kao i svjež zrak.  

   Osjećaj jedinstva Jinba Ittai

  • Upravljač dizajna

   Upravljač dizajna

   Omotajte ruke oko upravljača presvučenog vrhunskom kožom crvenih šavova i elegantne kromirane dorade dok upravljate glazbom pomoću praktičnih komandi za audiosustav na upravljaču. Ergonomski je oblik napravljen za vaše ruke i omogućuje vam brzo i jednostavno upravljanje na vijugavim cestama.  

   Upravljač dizajna

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login